[ New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Forum » Masterhood forums » NHL09 » Miniturnīrs (Miniturnīrs)
Miniturnīrs
didzaDatums: Pirmdiena, 22.10.12, 9:59 AM | Ziņojums # 1
Sergeant
Grupa: Administratori
Ziņojumu skaits: 21
Balvas: 1
Reputācija: 0
Statuss: Offline
Miniturnīrā piedalās 8 komandas, kas pirmie piesakās tie arī piedalās. Jāspēlē ar savu grupu 3 spēles, ar pretējo 1, PO tiek pirmās visas komandas un spēlē: 1:4 un 2:3! Iepriekšējā miniturnīra uzvarētājs nākamajā turnīrā varēs izvēlēties sev komandu. Tas, ka jūs piesakat komandu nenozīmē, ka jūs arī ar to komandu spēlēsiet( piemēram: piesakat Devils, bet izloze jums dod Rangers, ko pieteicis kāds cits no dalībniekiem).

Uzstādījumi:

Rules: NHL;
Penalty: 1/5;
Offside: On;
Icing: On;
2 Line Pass: Off;
Hero Rating: Off;
Injury: Off.

1. Lai sāktu spēlēt, Tev būs nepieciešams fmisc.viv fails. Iekopē fmisc.viv failu NHL 09/preload mapē.

2. Tālāk Tev ir jāuzstāda šo roster. Lai piedalītos turnīros, šis roster ir obligāts.

3. Tāpat tev būs nepieciešams .rosterfix. Tas ir ielāps, kas izlabo maiņu kļūdu, spēlējot online režīmā. Vienkārši iekopē arhīva saturu savā NHL 09 spēles mapē.

4. Pirms katras spēlēs ir jāpalaiž programma gameplaycenter (versija 1.41). Pēc programmas palaišanas nospied uz āmuriņa (Settings) un pārliecinies, ka NHL09.exe path ir norādīts pareizi (pēc noklusējuma tas ir C:/Program Files/EA Sports/NHL 09/nhl2009.exe, taču Tev spēle varbūt ir uzstādīta citur).

Pie Stat save path norādi, kur saglabāsies log fails un spēles statistika. Pie Stat save format atstāj ķeksi tikai pie CSV, lai neģenerējas lieki faili. Programmas izveidotie faili ir jāievieto, taču log fails ir jāglabā savā datorā vismaz 24 stundas, un pēc pieprasījuma ir jānosūta savam pretiniekam vai Līgas administrācijai. Lai saglabātos log fails, ir jānospēlē spēle līdz beigām!

5. Tavs interneta pakalpojumu sniedzējs izmanto router, tu visdrīzāk nevari taisīt spēli (būt host). Šeit tev palīdzēs hamachi.

Piemērs:
1. Skype niks- didza103
2. Komanda- Dallas Stars
3. Niks- Didza
 
Forum » Masterhood forums » NHL09 » Miniturnīrs (Miniturnīrs)
  • Lappuse 1 no 1
  • 1
Meklēšana: